Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Střílel se Memoriál Vlastimila Kricnara
banner

Střílel se Memoriál Vlastimila Kricnara

Za SK Hubert Broumov Josef Palhoun

Středa, 2. května 2018

Střílel se Memoriál Vlastimila Kricnara

Střelecký klub Náchod při AVZO městská Náchod pořádal v sobotu 28. dubna 2018 na střelnici SK Hubert Broumov již 25. ročník soutěže Memoriál Vlastimila Kricnara. Na tuto soutěž, ve které se střílelo sportovní malorážkovou puškou (s dioptrem) 30 ran na vzdálenost 50 metrů ve dvou kategoriích, se sešlo 16 soutěžících.

V kategorii "ženy, junioři, dorost" zvítězila Marie Matějusová s nástřelem 284 bodů ze 300 možných, na druhém místě se umístil Michal Doležal s nástřelem 281 bodů. Třetí místo si vybojoval nováček v této kategorii Matěj Netík s nástřelem 258 bodů. Další nováček Maxmilián Hartwich s nástřelem 238 bodů obsadil šesté místo.

V kategorii "muži, senioři, veteráni" zvítězil a putovní pohár získal Jiří Pecina ml. s nástřelem 285 bodů ze 300 možných, na druhém místě se umístil Vojtěch Jirman s nástřelem 283 bodů a třetí příčku si vybojoval Radek Jirman s nástřelem 281 bodů.

Ředitelem soutěže byl Pavel Hoffman, předsedou hodnotící komise byl Luděk Sedláček. Na hladký průběh soutěže dohlížel hlavní rozhodčí Josef Palhoun.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)