Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Tenisový říjen v Broumově

Tenisový říjen v Broumově

Jiří Ringel

Pátek, 27. září 2019

Tenisový říjen v Broumově

 

Bitva s Lazy Lions

V sobotu 12. října se na tenisových kurtech ve Velké Vsi za nádherného podzimního počasí odehrála již třetí čtyřhrová bitva broumovských tenistů s náchodskými Línými Lvy. Šest dvojic na každé straně sehrálo systémem každý s každým v době od 9 do 17 hodin 36 jednosetových zápasů, díky šesti kurtům (využili jsme i dvou kurtů s umělým povrchem) se každé kolo zahajovalo najednou a vyhodnocoval se průběžný stav.

Zvládnout náročné zápasy pomohlo připravené sladké pohoštění, energii hráči získávali i z postupně okrajovaného opékaného prasátka zalévaného točeným olivětínským pivem. Zápas proběhl ve velmi přátelské atmosféře, rozhodčí nemusel řešit žádné protesty. Sdílení zážitku pokračovalo v družné atmosféře až do osmé hodiny večerní, kdy byli hosté odvezeni na vlak.

Výsledek 25 : 11 pro hosty je pro domácí nelichotivý, ale možnost utkat se se silným soupeřem si všichni pochvalovali. Příležitost k odvetě budeme mít 11. ledna v teplické nafukovací hale.

Tradiční Lorna Cup

V neděli 20. října se na tenisových kurtech uskutečnil Lorna Cup (Pavel Ptáček tradičně v lorně na ohni připravuje masovou dobrotu pro všechny zúčastněné).
Turnaj je brán jako rozlučka tenisového oddílu s venkovní sezónou, navzdory pozdnímu termínu bylo počasí ideální. Optimální bohužel nebyla účast členů oddílu, z mnoha různých důvodů se turnaje nakonec zúčastnilo pouze šest dvojic, každá s každou se utkala v pěti zápasech na jeden set.

Pořadí není v tomto turnaji to nejdůležitější, ale je třeba vyzvednout vítěznou dvojici Aleš Vojtěch – Vojtěch Vojtěch (otec a syn), která všechny své zápasy vyhrála.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)