Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Tenisový turnaj: Bukovice porazila Kłodzko 26:12
banner

Tenisový turnaj: Bukovice porazila Kłodzko 26:12

MP, foto archiv Artamon

Čtvrtek, 23. března 2023

Tenisový turnaj: Bukovice porazila Kłodzko 26:12

Sportovní areál Artamon přitahuje kromě místních hráčů také polské tenisty. Ti do něj jezdí trénovat a nyní už také soutěžit. Dne 11. 3. se zde uskutečnil mezinárodní tenisový turnaj Bukovice – Kłodzko, hostitelem byl domácí oddíl Bukovice.

Za každé družstvo do tohoto celodenního turnaje nastoupilo 11 hráčů a 1 hráčka, z vítězství se nakonec radoval domácí tým Bukovice v poměru 26:12. V červenci čeká domácí hráče odveta v Polsku, kde má svoji základnu tým KTT Kłodzko.

Tímto turnajem započala vzájemná spolupráce. Už nyní jezdí polští hráči pravidelně trénovat do sportovního areálu Artamon, neboť i když v Kłodzku žije více než 26 tisíc obyvatel, není v něm k dispozici tenisová hala.

Všichni tenisté se již těší na zahájení letní sezóny a na mistrovské zápasy v kategorii smíšených družstev, veteránů a RTL ligy.

 

 

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)