Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Tenisté vzpomínali na Petra Vojtěcha a Josefa Prouzu
banner

Tenisté vzpomínali na Petra Vojtěcha a Josefa Prouzu

Jiří Ringel a Bohuslav Šolc, Pořadatelé turnaje

Pátek, 19. července 2019

Tenisté vzpomínali na Petra Vojtěcha a Josefa Prouzu

V sobotu 6. července se na tenisových kurtech ve Velké Vsi uskutečnil již třetí ročník tenisového turnaje jednotlivců. Trochu provokativní název ViP memoriál je naší vzpomínkou na bývalé členy oddílu, Petra Vojtěcha a Josefa Prouzu.

Dvanáct hráčů bojovalo každý s každým ve dvou skupinách po šesti o postup do finálových skupin, následně vždy dva a dva hráči z obou skupin vytvořili skupinu o první až čtvrté místo, páté až osmé a deváté až dvanácté. I přes započítání výsledku ve skupině tak na každého hráče (to je naše devíza, zahrají si všichni a stejně zápasů, žádné typicky tenisové vypadnutí po jedné prohře) čekala náročná porce sedmi setů. V době od 9 do 17 hodin se na čtyřech kurtech odehrálo v základních skupinách 251 gamů a ve finálových skupinách 73 dalších.

K vynikající atmosféře přispělo krásné počasí, vynikající kvalita kurtů díky péči správce Luďka Kollerta (přijďte si vyzkoušet i vy, kontakt 737 121 283) i péče Pavlíny Machkové o žaludky hráčů.

K vítězství do třetice s přehledem dokráčel předseda oddílu Aleš Vojtěch a byl odměněn putovním pohárem a diplomem, na druhém místě skončil Zdeněk Černý a třetí byl Jiří Ringel. Čtvrtým místem se může pochlubit nejmladší účastník turnaje Jaroslav Vaněk, pátý byl Bohuslav Šolc, šestý Jan Šolc, spolu s Jakubem Janouškem a jedinou odvážnou ženou Karolínou Hečkovou, zástupce broumovských tenisových odchovanců.

Už teď se všichni těšíme na další ročník a doufáme, že se řada hrajících konečně rozšíří na plánovanou šestnáctku.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)