Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • U Huberta střílely celé rodiny
banner

U Huberta střílely celé rodiny

Miroslav Šmíd

Úterý, 14. května 2019

U Huberta střílely celé rodiny

Českomoravská myslivecká jednota z.s. Okresní myslivecký spolek Náchod připravil 8. května 2019 soutěž "Střílí celá rodina". Tato se uskutečnila na střelnici SK Hubert Broumov za účasti 20 tříčlenných rodinných družstev.

O soutěž byl značný zájem, což se ukázalo i na vysoké účasti ve všech věkových kategoriích. Střelba probíhala na terč kanec vleže s oporou, muflon s oporou pevné tyče a liška vleže s oporou. Vše na vzdálenost 50 metrů.

Po ukončení soutěže následovalo vyhodnocení. Vítězná družstva obdržela diplomy a pro všechny střílející rodinné týmy byly připraveny hodnotné věcné ceny.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)