Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Únor je plný volejbalových událostí
banner

Únor je plný volejbalových událostí

Vratislav Bartoň

Neděle, 18. února 2018

Únor je plný volejbalových událostí

Broumovský volejbal se v únoru nenudí. Své turnaje v barevném volejbale odehrály děti a v Zimním volejbalovém poháru hrály i ženy Slovanu Broumov B.

Ženy Slovanu Broumov B hostily 10. února 2. kolo Zimního poháru, skupinu o 13. - 15. místo, a zahrály si s týmem Jezbiny B a Vo Ce nad Metují. Naše holky oba zápasy prohrály 1:3 a 0:3, ale dosáhly po roce v dospělé kategorii svého prvního úspěchu vyhráním prvního setu. Tým B obsadil 15. místo ve složení Nela Čejchanová, Nicol Házová, Anna Špreňarová, Zuzka Hašková, Klára Malichová, Šárka Novotná, Kristýna Kultová, Sára Grimová a Veronika Strakošová. Ženy Slovanu Broumov A se pokusí 18. března v Náchodě vyhrát Zimní pohár. Muži budou hrát Zimní pohár 30. března v Hronově.

Druhým únorovým turnajem byl 11. února žlutý a oranžový turnaj v Okresním minivolejbale v Červeném Kostelci. Ve žluté kategorii tým Broumova ve složení Róďa Indra, Elenka Kultová, Natálka Válková a Dorotka Novotná po čtyřech těsných prohrách a dvou prohrách v tiebreaku obsadil 7. místo ve skupině a zahrál si o s týmem Ruchadlo Zájezd B o 13. - 14. místo, který odevzdaně vysoko prohrál. Pro žlutý tým to byl nejhorší výsledek v této sezóně. Tento výsledek se neobešel u hráček bez slziček. Stupně vítězů obsadily týmy Náchod B, Hronov A a Rtyně.

V oranžové kategorii tým Broumova ve složení Kuba a Toník Haškovi, Sárka Indra a Hanička Bartoňová hrál ve skupině A, kde dvakrát vyhrál a čtyřikrát prohrál, stejně jako Vo Ce B a Staré Město C a díky dobrému skóre obsadil 4. místo ve skupině. Zahrál si ve skupině o 10. - 12. místo, kde prohrál se Starým Městem B a vyhrál nad Ruchadlem Zájezd C a obsadil celkově 11. místo z 21. Všechny týmy ukázaly, že je tato soutěž velmi vyrovnaná a rozhoduje pouze, kdo udělá v zápase méně chyb. Stupně vítězů obsadily Náchod A, Rtyně a Červený Kostelec B.

Třetím turnajem byl 18. února Okresní turnaj v Mixáčku, také v Červeném Kostelci. Tým Broumova ve složení Šárka Novotná, Klára Jandová, Kristýna Kultová, Veronika Strakošová, Zuzka Hašková, Sára Grimová, Nicol Házová a Nela Čejchanová získal bronzové umístění za dvě vítězství v tiebreaku a dvě prohry. Holky hrály vyrovnané zápasy se spoustou krásných výměn, ale bohužel to ještě nestačilo na týmy Vo Ce a Rtyni, které skončily na prvním a druhém místě.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)