Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Úspěch golfistů z Grosshofu
banner

Úspěch golfistů z Grosshofu

René Herzán

Středa, 11. září 2019

Úspěch golfistů z Grosshofu

O víkendu 7. - 8. září 2019 se na golfovém hřišti u České Lípy uskutečnilo mezinárodní Mistrovství České republiky hendikepovaných golfistů. Z GC Grosshof Broumov se mistrovství zúčastnili dva hráči s Medical pass, a to Tomáš Prouza a Stanislav Jirásek, kteří měli letos za soupeře i hráče ze Slovenska, Finska a Nizozemí.

První soutěžní den golfistům nepřálo počasí. Při teplotě 9°C foukal vítr a pršelo. Druhý den se počasí umoudřilo, bylo 16°C a polojasno a na výkonech to bylo znát. V Českém šampionátu kategorie stableford +5 - +18,4 zvítězil Stanislav Jirásek a Tomáš Prouza skončil na 4. místě. V hlavní kategorii Mistrovství ČR na rány obsadil Stanislav Jirásek 3. místo a Tomáš Prouza byl pátý.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)