Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • V březnu broumovští volejbalisté hráli tři turnaje
banner

V březnu broumovští volejbalisté hráli tři turnaje

Vratislav Bartoň, Šéftrenér mládeže

Čtvrtek, 22. března 2018

V březnu broumovští volejbalisté hráli tři turnaje

V březnu se konaly na Náchodsku tři volejbalové turnaje, do kterých se zapojily i různé kategorie broumovského volejbalového oddílu Slovanu.

V neděli 11. března pořádal Hronov 4. kolo Okresního turnaje v modrém minivolejbale. Broumov se zúčastnil turnaje opět se dvěma týmy. Tým A (Lucka Martincová, Kája Slavíková, Adéla Marešová, Šárka Machová, Honza Procházka) v základní skupině B čtyřikrát prohrál a jednou remizoval, to stačilo na páté místo. Tým B (Jana Bartoňová, Amálka Stříbrná, Anička Hamáčková, Michal Kollert) ve skupině A také čtyřikrát prohrál a jednou remizoval, ale stačilo jim to na poslední šesté místo. V zápasech o umístění si tým A zahrál o 9. - 10. místo s Hronovem B kde prohrál 0:2 na sety. Tým B si zahrál o 11. - 12. místo s Hronovem A kde prohrál v tiebreaku 1:2 na sety.

V dlouhodobé části po čtyřech kolech ze šesti je tým A na 11. místě a tým B na 12. místě z 12 týmů. Turnaj vyhrál Náchod A před Ruchadlem Zájezd a Rtyní B. Přál bych si, aby se našim týmům už brzy podařilo vyhrát zápas v základní skupině, kde se jim to ještě nepovedlo.

V neděli 18. března jely starší holky do Nového Města nad Metují na 4. turnaj v Mixáčku. Holky na turnaji dvakrát vyhrály a dvakrát prohrály jako na každém z předchozích turnajů. Tentokrát to stačilo až na čtvrté místo z pěti týmů. Turnaj vyhrálo Voce nad Metují A před Červeným Kostelcem a Voce nad Metují B. V dlouhodobé části po čtyřech kolech ze šesti je tým Broumova (Nela Čejchanová, Zuzka Hašková, Klára Jandová, Kristýna Kultová, Veronika Strakošová, Šárka Novotná, Nicola Házová a Sára Grimová) na 2. místě. Bylo by krásné udržet druhé místo, ale bude to velmi těžké.

Také 18. března hrály ženy Broumova v Náchodě turnaj Zimního poháru o 1. - 4. místo, kde obsadily krásné čtvrté místo.

Čtvrtým turnajem bude 30. března turnaj mužů v okresním Zimním poháru v Hronově, kde se Broumov utká s Hronovem, Jezbinami a Červeným Kostelcem.

Zvu všechny touto cestou 15. dubna do Sportovní haly na Spořilově v Broumově na volejbalový turnaj nejmenších dětí, a to od 9 hodin ve žluté, od 11 hodin v oranžové a od 14 hodin v červené kategorii.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)