Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • V Broumově se střílel Memoriál Honzy Řeháka
banner

V Broumově se střílel Memoriál Honzy Řeháka

Za SK Hubert Broumov Josef Palhoun

Úterý, 27. března 2018

V Broumově se střílel Memoriál Honzy Řeháka

Střelecké kluby Hubert Broumov a Meziměstí pořádaly v sobotu 24. března 2018 pátý ročník Memoriálu Honzy Řeháka. Na tuto soutěž se sešlo 12 soutěžících.

Střeleckými disciplínami v letošním ročníku byly malorážní pistole 30 ran na vzdálenost 25 metrů pevný terč a 30 ran na vzdálenost 25 metrů otočný terč.

Na 1. místě se umístil a putovní pohár získal Jiří Pecina ml. s celkovým počtem 542 bodů, 2. místo si vybojoval Luděk Sedláček s 511 body a 3. příčku obsadil Jiří Pecina st. s 497 body. Vítězům blahopřejeme. Ředitelem soutěže byl Josef Palhoun. Na hladký průběh soutěže dohlížel hlavní rozhodčí Radoslav Jirman a předsedou hodnotící komise byl Zsolt Kanozsay.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)