Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • V neděli odstartoval 2. ročník seriálu běžeckých závodů Primátor CUP
banner

V neděli odstartoval 2. ročník seriálu běžeckých závodů Primátor CUP

René Herzán

Sobota, 14. dubna 2018

V neděli odstartoval 2. ročník seriálu běžeckých závodů Primátor CUP

Druhou dubnovou neděli odstartoval v malebném prostředí Ratibořic 2. ročník běžeckého seriálu Primátor CUP, jehož generálním partnerem je Pivovar PRIMÁTOR a.s. Běhu Babiččiným údolím se zúčastnilo rekordních 251 běžců a běžkyň v hlavním závodě a 195 dětí na dětských tratích. Účast ohromila nejen organizátora akce - Místní akční skupinu mezi Úpou a Metují, ale i náhodné návštěvníky.

"Díky teplému jarnímu počasí, skvělé práci organizátora a chuti účastníků běhu rozhýbat tělo po dlouhé zimě, jsme úspěšně navázali na předchozí ročník seriálu a věříme, že rekordy v počtu závodníků budou padat i na dalších závodech. Už teď se můžete registrovat na květnovou Lázeňskou sedmičku. Následuje novinka seriálu - srpnový Běh Teplickými skalami - jedinečný závod, jehož část vede náročným terénem skalního města a je součástí Horolezeckého filmového festivalu. V září se na Vás těšíme na Montackých vlnách a charitativním Běhu pro hospic. Seriál zakončí říjnová Cena Metuje a kultovní běh Hronov-Náchod," zve na další běžecké závody Petra Kulhavá z Pivovaru Primátor a.s.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)