Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Víkend byl nabitý dětským volejbalem. Broumovské týmy na bedně!
banner

Víkend byl nabitý dětským volejbalem. Broumovské týmy na bedně!

René Herzán

Pátek, 20. prosince 2019

Víkend byl nabitý dětským volejbalem. Broumovské týmy na bedně!

Víkend 14. a 15. prosince byl opět nabitý dětským volejbalem s velkým úspěchem broumovských týmů.Víkend 14. a 15. prosince byl opět nabitý dětským volejbalem s velkým úspěchem broumovských týmů.Víkend 14. a 15. prosince byl opět nabitý dětským volejbalem s velkým úspěchem broumovských týmů.Víkend 14. a 15. prosince byl opět nabitý dětským volejbalem s velkým úspěchem broumovských týmů.

V sobotu se konal druhý festival žluté a oranžové kategorie v Krajském přeboru pro oblast Náchodsko v Teplicích nad Metují. Pro týmy Broumova to byl úspěšný den. Ve žluté kategorii se turnaje zúčastnilo16 týmů. Broumov měl dva týmy - Broumov A (Jáchym Ther a Pavlík Sloupenský) a Broumov B (Dan Božić, Jonáš Reinhardt a Lukáš Němec). Oba týmy ve svých čtyřčlenných skupinách porazily všechny tři soupeře a postoupily do skupiny o 1. - 4. místo. V broumovském derby vyhrál tým B nad Broumovem A 10:5. Turnaj vyhrálo Ruchadlo Zájezd, na druhém místě byl Broumov B a na třetím místě skončil tým Broumov A.

Odpoledne se hrála oranžová kategorie, kde se sešlo 18 týmů. Broumov byl zastoupen třemi týmy. Tým A (Róďa Indra a Tonda Stříbrný) v pětičlenné skupině třikrát vyhrál. Prohrál pouze s Teplicemi n. M. a to o bod 8:9. Z druhé příčky základní skupiny postoupil do skupiny o 5. - 8. místo. Po dvou výhrách a jedné prohře opět o jeden bod skončil na celkovém 6. místě. Tým B (Honza Strelec, Denis Dub) ve čtyřčlenné skupině vyhrál všechny tři zápasy a postoupil do finálové skupiny, kde jednou vyhrál a dvakrát prohrál. Na skóre skončil na celkovém čtvrtém místě. Tým C (Šimon a Nelly Kučerovi) v pětičlenné základní skupině prohrál všechna čtyři utkání. Ve skupině o 13. - 18. místo dvakrát vyhrál a třikrát prohrál. Celkově skončil na 16. místě. Turnaj vyhrál Hronov B, před Teplicemi B a Starým Městem A.

V neděli jely týmy Mixáčku do Trutnova, aby se pokusily postoupit do elitní skupiny o 1. - 5. místo. Týmu A ve složení Honza Procházka, Amálie Stříbrná, Anna Hamáčková, Lucie Martincová, Jana Bartoňová a Adéla Marešová se postup povedl. Hned na začátku turnaje sice prohrál s domácím Trutnovem, ale povedlo se mu porazit tým Červeného Kostelce A a Starého Města 2:0 na sety. V posledním zápase se Broumov A utkal s Broumovem B, kde se týmy rozešly s remízou 1:1 na sety. Broumov B ve složení Míša Vojtěchová, Tereza Tošnarová, Karla Školníková, Vendula Chládková, Michal Kollert a Jakub Ducháč na turnaji odehrál vyrovnaná utkání. Na začátek hrál se Starým Městem 1:1 na sety, také remizoval s Červeným Kostelcem A 1:1. Mohl dokonce i vyhrát, ale v koncovce druhého setu prohrál 26:28. Do třetice remizoval s Broumovem A. Prohrál pouze s týmem Trutnova. Skupinu o 6. - 10. místo vyhrál Trutnov, druhý byl Broumov A, tyto dva týmy postoupily na příští turnaj, který se bude hrát 21. března 2020 v Broumově, do skupiny o 1. - 5. místo. Broumov B skončil na třetím nepostupovém místě.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)