Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Víkend byl v Broumově nabitý volejbalem
banner

Víkend byl v Broumově nabitý volejbalem

René Herzán

Čtvrtek, 23. ledna 2020

Víkend byl v Broumově nabitý volejbalem

Ve Sportovní hale na Spořilově v Broumově se o víkendu konaly hned dvě volejbalové akce. Ženy hrály v sobotu jednu ze skupin Zimního poháru a v neděli se zde hrál turnaj "barevného" volejbalu. Samozřejmě za účasti broumovských týmů.  

Slovan Broumov pořádal v sobotu 20. ledna 2018 jednu ze čtyř skupin Zimního poháru žen, kterého se letos účastní 15 týmů náchodského okresu. V broumovské skupině si mezi sebou zahrály týmy Broumov A, Broumov B, Teplice nad Metují a Velký Dřevíč. "Ženy Broumova A potvrdily, že jsou favoritem skupiny, a všechny zápasy vyhrály. Děvčata Broumova B šla porovnat svoji výkonnost s loňským turnajem a zkusit zaskočit ostatní týmy. To se sice nezdařilo, ale oproti loňskému roku dívky dokázaly se soupeřkami odehrát pěkné výměny. Zápas o druhé místo ve skupině vyhrál Velký Dřevíč nad Teplicemi," referoval o turnaji trenér volejbalové mládeže Vráťa Bartoň.

Skupiny o umístění se odehrají v průběhu února. Ženy A si zahrají ve skupině s vítěznými týmy ostatních skupin o celkové vítězství v Zimním poháru. Dívky B si zahrají skupinu o 13. - 15. místo. Muže čekají zápasy Zimního poháru v březnu v Hronově, kde se utkají s Hronovem, Jezbinami a Červeným Kostelcem.

V neděli 21. ledna 2018 pořádal Volejbal Broumov s podporou města Broumov druhé kolo okresního Mixáčku, který se hraje v rámci projektu "barevný" volejbal. Turnaje žactva dívek a chlapců se zúčastnilo pět týmů: Broumov, Vo Ce nad Metují A a B, Rtyně v Podkrkonoší a Červený Kostelec. "Broumov na úvod vyhrál nad týmem Červeného Kostelce. Ve druhém zápase vrátila Rtyně Broumovu prohru z prvního turnaje. Nejvyrovnanějším zápasem celého turnaje byl zápas s Vo Ce B, kde první set vyhrál Broumov 25:21, druhý prohrál 27:29 a v tiebreaku vyhrál 17:15. Bylo to napínavé až do konce, kdy se štěstí přiklonilo na naši stranu. Poslední zápas s Vo Ce A Broumov prohrál. Turnaj vyhrálo Vo Ce A před VoCe B, Rtyní, Broumovem a Červeným Kostelcem. Příští turnaj nás čeká 18. února 2018 v Červeném Kostelci," uvedl Vráťa Bartoň.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)