Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Vítězem tenisového turnaje ve čtyřhře v Teplicích nad Metují se stala dvojice Marx - Kleprlík

Vítězem tenisového turnaje ve čtyřhře v Teplicích nad Metují se stala dvojice Marx - Kleprlík

René Herzán

Sobota, 11. ledna 2020

Vítězem tenisového turnaje ve čtyřhře v Teplicích nad Metují se stala dvojice Marx - Kleprlík

Den před Silvestrem se ve Sportcentru v Teplicích nad Metují konal tradiční tenisový turnaj ve čtyřhrách. Vítězem turnaje se stala dvojice Marx - Kleprlík.

Turnaje se zúčastnilo 22 hráčských dvojic ve dvou kategoriích. V hlavní kategorii hrálo 16 dvojic rozdělených do čtyř skupin. Na třetím místě skončila dvojice Tauc - Čermák, druhé místo obsadila dvojice Birke - Matoulek. Vítězem turnaje se stala již zmiňovaná dvojice Marx - Kleprlík. V kategorii "pro radost" startovalo zbylých šest párů a z vítězství se nakonec radoval pár Lemfeld - Linhart.

O tento tradiční turnaj je velký zájem a stal se již nedílnou součástí vánočních svátků. Nejvzdálenější dvojice přijela z Černilova. Nejstarším hráčem na turnaji byl v 69 letech hrající Ludva Jánský.

"Po konci turnaje si všichni účastníci popřáli no nového roku hodně zdraví, a aby se za rok zase potkali na tomto turnaji. Poděkování patří sponzorům, bez kterých by se tento turnaj nemohl uskutečnit. Jsou to Hauk s.r.o., Primátor a.s., Drogerie Vávrovi, Jiří Jůzl - cestovatel, Kvíčerovská pekárna, občerstvení Šnábl, lékárna Kuklík, Skrblíkův ráj, občerstvení Exner a Penzion 65. Těšíme se na další ročník," uvedl pořadatel turnaje Petr Skalický.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)