Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Volejbalisté dohráli Zimní pohár a jaro zahájili tradiční "dvanáctihodinovkou"

Volejbalisté dohráli Zimní pohár a jaro zahájili tradiční "dvanáctihodinovkou"

Vráťa Bartoň, Trenér mládeže

Čtvrtek, 11. dubna 2019

Volejbalisté dohráli Zimní pohár a jaro zahájili tradiční "dvanáctihodinovkou"

Muži volejbalového oddílu Slovanu Broumov ukončili zimní sezónu finálovým turnajem Zimního poháru, kde obsadili 2. místo. Celá broumovská "volejbalová rodina" potom zahájila jarní část sezóny tradiční dvanáctihodinovkou.

V neděli 31. března se uskutečnil okresní turnaj v Zimním poháru mužů v Hronově. Broumov rozehrál turnaj s domácím Hronovem a vyhrál 2:0 na sety. Druhý zápas hrál s Jezbinami a také vyhrál 2:0. Poslední zápas s Jaroměří rozhodoval o vítězi turnaje. První set vyhrála jednoznačně Jaroměř, druhý set byl velice vyrovnaný. Broumov měl ještě setbol, ale nedotáhl to do tiebreaku a prohrál 24:26 a 0:2 na sety. Zimní pohár tak vyhrála Jaroměř a obhájila první místo z loňského roku. Druhý skončil Broumov a třetí Jezbiny.

V sobotu 6. dubna se ve Sportovní hale na Spořilově v Broumově konala Jarní dvanáctihodinovka. Letos se sešlo šest týmů, čtyři broumovské, do kterých se hráči nalosovali, a tým z Mieroszówa a z Police nad Metují. Turnaj vyhrál broumovský tým s kapitánem Leošem Flokem se spoluhráči Lindou Jirmannovou, Věrou Tomáškovou, Sárou Grimovou a Miroslavem Indrou.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)