Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Volejbalový rok broumovské mládeže
banner

Volejbalový rok broumovské mládeže

Vratislav Bartoň

Pátek, 16. července 2021

Volejbalový rok broumovské mládeže

Letošní školní rok se nesl ve znamení pandemie. Jako všude, tak ani broumovskému volejbalu mládeže se nevyhnula.

V polovině září jsme s dětmi začali trénovat pod DDM Ulitou Broumov. V říjnu jsme měli hostit turnaj krajské soutěže pro oblast Náchodsko, ale těsně před turnajem vláda uzavřela školy a sportoviště a mnohem více. V prosincovém minirozvolnění si děti zahrály alespoň turnaj v rámci kroužku. Od Vánoc až do května byly kolektivní sporty zakázány, nebo povoleny, ale v takovém počtu, že se nevyplatilo trénovat.

Od května jsme začali s tréninky na volejbalových kurtech. Na jaře Náchodský volejbalový svaz neudělal pro děti žádný turnaj, a tak jsme si domluvili pouze přátelská utkání. Přijely k nám děti z Červeného Kostelce na turnaj v oranžovém volejbale a Teplice v žákovské kategorii. My jsme jeli do Hronova na turnaj v oranžovém a modrém volejbale. Tímto letošní sezóna pro děti skončila. Přejeme jim krásné prázdniny a v září se na ně opět těšíme.

Od 16. září nabízíme tréninky pro dospělé s možným pozvolným začleněním mezi broumovské volejbalistky a volejbalisty. Dle zájmu by tréninky byly ve čtvrtek od 17.30 - 19 hodin. Pro více informací se můžete obrátit na Vratislava Bartoně tel., WhatsApp 777 507 386 nebo barton.vratislav@seznam.cz.

Naše dospělé týmy žen a mužů stihly odehrát všechna utkání okresní soutěže. Juniorky jako tým žen Broumova B hrály soutěž 2. okresní třídy, kde měly 5 soupeřů a 10 zápasů. Povedlo se jim 4x vyhrát. Patří jim velká gratulace. Ve skupině však skončily až na pátém místě. Tým žen Broumova A hrál soutěž 1. okresní třídy, kde měl 7 soupeřů a 14 zápasů. Z nich vyhrál jen jediný. Ženy skončily na posledním místě. Mohou poděkovat covidu-19, že díky němu neklesly o třídu níže, protože volejbalový svaz nechal týmy ve svých soutěžích i na příští sezónu. Muži Broumova skončili na bronzové příčce. Ve skupině měli 6 soupeřů. Odehráli 12 zápasů, z toho 8x vyhráli.

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)