Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Volejbalový úspěch Broumova
banner

Volejbalový úspěch Broumova

Text a foto Vratislav Bartoň

Sobota, 11. června 2022

Volejbalový úspěch Broumova

V 15. ročníku volejbalového turnaje mezi nemocnicemi zvítězil tým broumovské nemocnice.

V pátek 3. června pořádala Nemocnice Náchod už 15. ročník volejbalového turnaje nemocnice odehraný na kurtech v Dolní Radechové. Turnaje se účastní týmy různých oddělení náchodské nemocnice. Pravidelným účastníkem je i tým Nemocnice Broumov a občasným i tým nemocnice Rychnova nad Kněžnou. Týmy jsou složeny z pracovníků oddělení nemocnice. Broumovský tým byl letos složený ze dvou sanitářů, dvou rentgenových laborantů, sestřičky a sanitářky z JIP a dvou saniťáků. Na turnaj se letos přihlásilo 10 oddělení, které byly nalosovány do tří skupin. Broumovský tým hrál ve skupině B, kde porazil tým Interny a Gynekologicko-porodnický tým 2:0 a postoupil do finálové skupiny, kde se utkal s oddělením Ortopedie a Neurologie, které taky porazil 2:0. Broumov tedy tento ročník vyhrál.

Vítězství na tomto turnaji je sice už prestižní záležitostí, ale důležitější je stmelování vztahů různých oddělení a poznávání spolupracovníků z jiných oddělení nejen na hřišti, ale i u posezení mezi zápasy, ale hlavně po turnaji, kdy je více času. Je to krásná sportovně společenská akce. Za tolik uspořádaných ročníků patří velké poděkování oddělení Ortopedie a ortopedickým sálům. Organizátorům patří velké poděkování.

Za tým broumovské nemocnice Vráťa Bartoň

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)