Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Začala jarní mistrovská část volejbalové sezóny
banner

Začala jarní mistrovská část volejbalové sezóny

René Herzán

Úterý, 8. května 2018

Začala jarní mistrovská část volejbalové sezóny

V minulém týdnu začala jarní část okresní volejbalové sezóny dospělým týmům Slovanu Broumov. V úvodním kole se moc nedařilo ženám. Tým A prohrál doma s Novým Městem nad Metují 0:3, 20:25, 11:25, 20:25 a tým B prohrál v Dobrušce také 0:3, 25:10, 25:9, 25:6. Jen muži vyhráli ve Studnici 3:0, 25:17, 25:8, 26:24.

V sobotu 5. května se konalo 5. kolo v modrém volejbalu. Toto kolo se hrálo ve Rtyni v Podkrkonoší na venkovních kurtech za krásného slunného počasí. Sluníčko dodalo energii broumovský týmům, které poprvé dokázaly vyhrát v základních skupinách. Tým Broumov A (Adéla Marešová, Šárka Machová, Kája Slavíková a Veronika Hermonová) a tým B (Jana Bartoňová, Michal Kollert a Amálka Stříbrná) hrály ve skupině B.

Oba týmy porazily Vo Ce nad Metují a ve vzájemném utkání vyhrál tým B. Béčko obsadilo 4. místo a áčko 5. místo ve skupině. Béčko hrálo zápas o 7. místo s Hronovem A, který prohrál. 8. místo je však nejlepší umístění broumovských týmů v tomto ročníku. Áčko v zápase o 9. místo vyhrálo v tiebreaku nad Hronovem B. Krasný zlepšený výkon a lepší umístění ale nestačí na posun z posledních míst v dlouhodobé části. Poslední turnaj modré čeká 3. června v Náchodě.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)