Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Začala volejbalová halová sezóna dětí
banner

Začala volejbalová halová sezóna dětí

Vráťa Bartoň

Pátek, 11. října 2019

Začala volejbalová halová sezóna dětí

V neděli 6. října začala volejbalová sezóna dětem. V letošním roce se krajská soutěž pro oblast Náchodsko skládá pro každou barevnou kategorii ze šesti festivalových turnajů. První turnaj sezóny v červeném a modrém minivolejbalu hostil Broumov.

Dopoledne se do Broumova sjelo 18 týmů v červené kategorii. Broumov byl zastoupen jedním týmem ve složení Dorotka Novotná, Natálka Válková a Elenka Kultová. Tým v základní skupině odehrál pět zápasů. Povedlo se mu porazit jen Červený Kostelec a obsadil předposlední 5. místo v základní skupině. Další čtyři zápasy odehrál ve skupině o 13. - 17. místo. Zde také vyhrál jen jeden zápas a obsadil tak celkové 17. místo. Broumovský turnaj vyhrálo Ruchadlo Zájezd A před R. Zájezd B a Hronovem A. Na začátku turnaje byly holky nervózní, jestli tento turnaj zvládnou a to se projevilo ve hře. Čím déle hrály další a další zápas, tím byl pohyb po hřišti lepší a povedlo se jim i několik pěkných výměn.

Odpoledne se odehrál turnaj v modrém minivolejbalu. Turnaje se zúčastnilo celkem 22 týmů. Broumov byl zastoupen jedním týmem ve složení Hana Bartoňová, Emma Skaláková a Tonda a Kuba Haškovi. V základní skupině se týmu dařilo, třikrát vyhrál a dvakrát odešel poražen. Obsadil třetí místo ve skupině a postoupil do skupiny o 9. - 12. místo. Zde se mu také povedlo dvakrát vyhrát a jen jednou prohrát a obsadil tak celkově krásné 10. místo. Broumovský turnaj vyhrál Náchod A před Hronovem B a Rtyní v Podkrkonoší A. I modrý Broumov nastupoval k turnaji s rozpaky, jestli zvládne svůj první modrý volejbal. Hned v prvním zápase uhájil těsný náskok, výhra shodila trému a tým předvedl výkon, který se od něj očekával.

Dále Vás zveme, abyste přišli podpořit naše týmy 19. ledna 2020, kdy hostíme žlutý a oranžový minivolejbal a 21. března 2020 a 13. června 2020 hostíme turnaje starších žáků a žákyň pod názvem Mixáček. Těšíme se na Vás a další úspěchy našich volejbalistů.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)