Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Adventní trh v klášteře přilákal velké množství lidí

Adventní trh v klášteře přilákal velké množství lidí

Text a foto Michaela Plchová

Pondělí, 19. prosince 2022

Adventní trh v klášteře přilákal velké množství lidí

Přinášíme velkou fotogalerii z nedělního trhu v broumovském klášteře.

Živá předvánoční atmosféra a čilý ruch panoval o Zlaté neděli na tradičním Adventním trhu v broumovském klášteře. I přes silný mráz, kterým trpěli především prodejci, dorazilo na trh velké množství návštěvníků a v některých momentech byly stánky obklopeny houfem nakupujících. Lidé si na trhu kupovali jmelí, ozdoby, keramiku, lokální farmářské produkty jako jsou med, sýry, uzeniny i nejrůznější výrobky místních tvůrců jako jsou kovářské výrobky, ručně šité batohy či nejrůznější vánoční dekorace. Vánoční atmosféru skvěle dokresloval žesťový orchestr pod vedením Štěpána Přibyla.

Součástí trhu byly dva workshopy (nejen) pro děti – prvním byl ve Skriptoriu potisk tašek, druhým pak výroba vánoční svíčky v Dětské galerii Lapidárium. Také oba workshopy zaznamenaly zájem návštěvníků, kteří se ve vnitřních prostorách na čas ohřáli. 

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

  • Alena Klírová
    Datum: 19. 12. 2022 08:24

    Krásné fotky, děkujeme! ????

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)