Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Akční Broumovsko
banner

Akční Broumovsko

MAS Broumovsko

Čtvrtek, 3. listopadu 2022

Akční Broumovsko

MAS Broumovsko vyhlásilo program na podporu akcí na Broumovsku. Získat je možné 5 tisíc korun, výzva je otevřena do 15. listopadu.

Plánujete v příštím roce pořádat akci na Broumovsku? Chcete na ni získat podporu ve výši až 5 000 Kč? MAS pro Vás připravila výzvu Akční Broumovsko, tak se neváhejte podívat na webové stránky MAS a o podporu požádat:  https://www.mas.broumovsko.cz/pro-zadatele/akcni-broumovsko/. Příjem žádostí končí už 15. listopadu 2022.

Akce, které bude MAS podporovat mohou být zaměřeny na rozvoj volnočasových aktivit (sport, kultura, vzdělávání, ekologie apod.) pro různé věkové a zájmové skupiny nebo pořádání komunitních setkání (kulturních, uměleckých, sportovních, popularizačních, vzdělávacích, osvětových). Dále se může jednat o aktivity za účelem ochrany přírody, vodních zdrojů, prevence znečištění přírody, péče o krajinu a přírodní bohatství či akce s tématem ochrany místního kulturního dědictví a tradic, obnovy a rozvoje tradic, oživení zapomenutých míst a míst pamětí. Podporovány budou také sportovní činnosti, například aktivity na podporu cyklistiky a pěší chůze.

Vaší kreativitě se meze nekladou! Pokud si nejste jisti, zda by mohla být z této výzvy podpořena právě Vaše akce či budete mít jakékoliv jiné dotazy, pište nebo volejte, rádi Vám poradíme a vše vysvětlíme!

Kontakt: E-mail: mas.manazer@broumovsko.cz, telefon: 737 207 534

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)