Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Aktuálně: Zloději daleko neujeli
banner

Aktuálně: Zloději daleko neujeli

René Herzán

Úterý, 2. července 2019

Aktuálně: Zloději daleko neujeli

O sobotní nehodě a o důvodu, proč k ní došlo, jsme již informovali. K případu se vyjádřila i Policie České republiky.

"Policisté z broumovského obvodního oddělení v sobotu 29. června 2019 v odpoledních hodinách přijali oznámení o krádeži většího množství alkoholu a drogérie z místního marketu. Do obchodu prý již po několikáté během uplynulých dvou dní opakovaně vešla dvojice mužů, kterou velice zajímaly regály s alkoholem a dražší drogérií. Jejich zájem nakonec vyústil v akci, při které si nakládali alkohol rovnou do přinesených tašek a odnášeli z prodejny bez placení. A muži z ochranky prodejny, který policejní hlídku přivolal, předtím měli pohrozit fyzickou újmou," uvedla tisková policejní mluvčí Eva Prachařová.

Dokončení akce jim ale překazila policejní hlídka. Dvojici mužů již nasedlou v osobním automobilu plném cinkajících lahví, se policistům podařilo zastavit při odjezdu z parkoviště marketu. Při pokusu o rychlý odjezd řidič s automobilem havaroval.

"Útroby vozu mužům zákona naskytly pohled na plné láhve s vínem, pivem i destiláty, šampony, antiperspiranty, ale také platem vajec, balíčky vepřového a slaniny. Jenže veškeré nalezené potraviny si převzala zpět zaměstnankyně prodejny a samozvaným nákupčím nezbylo nic. Způsobenou škodu policie vyčíslila na částku převyšující 30.000 korun. S oběma muži ve věku 26 a 28 let policie zahájila trestní řízení pro přečin krádeže s možným až dvouletým trestem odnětí svobody nebo trestem peněžitým," dodala Eva Prachařová.

Článek k tématu: Zloději daleko nedojeli

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)