Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Bourá se na stejném místě!
banner

Bourá se na stejném místě!

René Herzán

Sobota, 3. října 2020

Bourá se na stejném místě!

Téměř na stejném místě se v úterý a ve středu staly dvě dopravní nehody. Úsek z vrcholu Pas směrem na Broumov řidiči často projíždí nepřiměřenou rychlostí a následně bourají.

V úterý před 15. hodinou zde došlo k dopravní nehodě automobilu značky Škoda Fabia. Dvacetiletá řidička jedoucí ve směru od Pěkova na Broumov pravděpodobně nepřizpůsobila rychlost své jízdy na mokré vozovce a v zatáčce dostala smyk. Následně vyjela vpravo mimo komunikaci do travnatého příkopu, kde se vozidlo překlopilo. Náchodští dopravní policisté u mladé ženy vyloučili přítomnost alkoholu provedenou dechovou zkouškou. Řidičku si do péče převzali přivolaní lékaři. Ke zranění jiných osob nedošlo. Technická závada, jako příčina dopravní nehody, nebyla na místě ohledáním zjištěna ani uplatněna. Hmotná škoda na vozidle je předběžně vyčíslena na 40 tisíc korun. Přestupek řidičky policisté vyřešili na místě v příkazním řízení," popsala první nedodu tisková policejní mluvčí por. Ing. Eliška Majerová.

Hned druhý den zde havarovalo další auto a svědci uvádějí, že problémy v tomto úseku měl i vůz rychlé záchranné služby. Tak opatrně!

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)