Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Broumovské noviny jsou nejlepší zpravodaj v Královéhradeckém kraji za rok 2019
banner

Broumovské noviny jsou nejlepší zpravodaj v Královéhradeckém kraji za rok 2019

redakce

Středa, 1. července 2020

Broumovské noviny jsou nejlepší zpravodaj v Královéhradeckém kraji za rok 2019

V soutěži o nejlepší obecní zpravodaj měst a obcí v Královéhradeckém kraji za rok 2019 zvítězily v kategorii celobarevný zpravodaj měst Broumovské noviny! V sídle Krajského úřadu Královéhradeckého kraje převzali v úterý 30. června ocenění redaktor René Herzán a Jitka Nigrinová ze sekretariátu starosty města.

Na druhém místě se v této kategorii umístily Hronovské listy, na místě třetím zpravodaj ZDROJ městyse Častolovice.

Redakční rada měsíčníku U nás v kraji vybrala finalisty z 62 přihlášených periodik a hodnotila celkový dojem, grafickou přehlednost, pestrost článků, obsah a titulní stranu.

Broumovské noviny se v této soutěži už umístily na 2. místě v roce 2018, nyní se dočkaly příčky nejvyšší. "Musím připomenout, že velkou zásluhu na tomto ocenění má též bývalá tisková komise, a především dlouholetý šéfredaktor Miroslav Otte. Byl to právě on, kdo postavil základy současné podoby Broumovských novin. Poděkování patří také pravidelným i občasným dopisovatelům, kteří tak tvoří široký rozsah a pestrost Broumovských novin, a všem, kteří se na jejich tvorbě jakkoli podílejí," uvedl současný redaktor novin René Herzán.

"Obsah Broumovských novin je výsledkem práce spousty přispěvovatelů, nejedná se o práci jednoho člověka. I proto jsou tak obsahově pestré a každý si tam najde to své. Získané ocenění je tak oceněním práce všech. Sám za sebe vím, že někdy to jde opravdu ztuha, vypotit článek, jindy to jde samo. Děkuji všem, kteří na tomto ocenění májí zásluhy," dodal starosta Broumova Jaroslav Bitnar.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)