Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Broumovský charitativní svařák oživený vědomostním kvízem
banner

Broumovský charitativní svařák oživený vědomostním kvízem

Eva Blažková, předsedkyně správní rady

Sobota, 28. prosince 2019

Broumovský charitativní svařák oživený vědomostním kvízem

Na Mírovém náměstí v Broumově se o druhém svátku vánočním 26. 12. 2019 již potřetí konala charitativní akce "Broumovský charitativní svařák". Akci opět připravili tři kamarádi, absolventi broumovského gymnázia, maturanti r. 2013 – Jan Gol, Ondřej Sliš a Vojtěch Vašák.

Počasí tentokrát nepřálo, přesto si desítky lidí našly odpoledne cestu do centra města a požitím lahodného svařáku, či horkých nápojů připravených na různé způsoby, podpořily, prostřednictvím Nadačního fondu HOSPITAL BROUMOV, broumovskou nemocnici. V podvečer pořadatelé uspořádali v sále Informačního centra Broumov zcela novou akci pro veřejnost – vědomostní kvíz. O akci byl zejména mezi mladými lidmi velký zájem, důkazem toho bylo 11 stolů zaplněných soutěžícími týmy. Přes počáteční obavy pořadatelů se akce velmi povedla, o čemž svědčí pozitivní reakce soutěžících na sociálních sítích. Výtěžek charity činí celkem 26.971 Kč a bude využit pro klienty naší nemocnice.

Pořadatelům, jejich přátelům a nejbližším, kteří se na přípravě podíleli, patří velké poděkování! Kromě krásného výtěžku připravili ve sváteční den nevšední zážitky pro přítomné.

Poděkování si zaslouží i pracovníci Kultury a infocentra za výpůjčku prostoru a Tomáš Cirkl za perfektní ozvučení a kompletní technické zajištění akce.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)