Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Broumovský vánoční strom je na místě. Tradiční program rozsvěcení však nebude, ale...
banner

Broumovský vánoční strom je na místě. Tradiční program rozsvěcení však nebude, ale...

René Herzán

Pátek, 20. listopadu 2020

Broumovský vánoční strom je na místě. Tradiční program rozsvěcení však nebude, ale...

Pracovníci technických služeb v pátek vztyčili vánoční strom na tradičním místě broumovského náměstí. Krásný košatý smrk věnovali městu Broumov manželé Lída a Jiří Martincovi. Rozsvícení stromu však tradiční nebude, vždyť žijeme v netradiční době.

Strom společně rozsvítí farář broumovské farnosti Martin Lanži a starosta Broumova Jaroslav Bitnar v týdnu před první adventní nedělí a bude natočený záznam jejich proslovů a samotného rozsvícení stromu. V neděli 29. listopadu se pak v čase rozsvícení veřejného osvětlení rozsvítí i vánoční strom a celá světelná výzdoba náměstí a města. Natočený záznam pak můžete shlédnout na facebookovém profilu Města Broumov, kde bude v momentě rozsvícení zveřejněný.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)