Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Centrum Walzel podruhé otevírá!
banner

Centrum Walzel podruhé otevírá!

René Herzán

Čtvrtek, 25. června 2020

Centrum Walzel podruhé otevírá!

V prosinci 2013 se poprvé otevřely dveře víceúčelového, společenského a zábavního komplexu Centra Walzel v Meziměstí. A opět v pátek, tentokrát 26. června 2020 11 hodin, se de facto otevře podruhé. Vedení populární Walzelovky bylo totiž nuceno 12. března zavřít provoz z důvodu nouzového stavu.

"Čeká na vás naše věhlasná kulajda, oblíbené burgry, svíčková paní Müllerové, gulášek feldkuráta Katze, obří steaky, grilovaná kolena, roastbeefek, teplé švestky s perníkovou zmrzlinou, Kontušovka a další mňamky – však vy víte," láká na gastro pochoutky manažer Centra Walzel Tomáš Svoboda.

Podle jeho slov se Walzelovka vrací symbolicky do doby Rakousko-Uherska, kdy jsme měli ještě kousek moře, a tak jsme pro letošní sezónu připravili novinku: Svěží chlazené sladkovodní a mořské ryby, slávky a krevety, čerstvě připravené na grilu. K tomu nové druhy letních zeleninových a letních salátů.

V letošní sezóně lze očekávat pěkné počasí, a tak je připravena největší zahradní restaurace s venkovními grily a salátovým barem pro 200 hostů. Bezpečný rozestup stolů 2 metry nalevo i 2 metry napravo jsou samozřejmostí. Můžete si tak bezpečně vychutnat speciality z grilu, 6 druhů čepovaného piva, moravská vína a samozřejmě letní Campari s džusem, originální Aperol Spritz a mnoho dalších dobrot. Při nepříznivém počasí je připraveno na 100 míst s bezpečným odstupem ve vnitřních prostorách fabriky v restauraci Švejk a v salonu Walzel.

"Míváme dost plno, tedy doufáme, že tomu opět bude, a tak si vám v případě špatného počasí doporučujeme udělat si u nás raději rezervaci. A nově máte k dispozici i Pivní koloniál, do kterého si můžete přijet koupit sudová piva – třeba až do večera, do 21 hodin. Objednávat můžete každý den na tel.: 702 208 454.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)