Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Co budeme číst v novinách o Broumovu v roce 2030?
banner

Co budeme číst v novinách o Broumovu v roce 2030?

Pavla Jenková, foto archiv

Pondělí, 6. listopadu 2023

Co budeme číst v novinách o Broumovu v roce 2030?

V úterý 7. listopadu se otevírá prostor pro veřejnost sdílet s vedením města nápady a přání ohledně budoucí podoby centra Broumova.

Představte si situaci: je listopad 2030 a jdete si do tabáku koupit celostátní noviny a na titulní straně je velká fotka broumovského náměstí a titulek “Broumov…”. 

Jaký titulek byste chtěli ve spojení s Broumovem a jeho centrem číst? Jaký je váš sen, jak by podle vás mělo centrum našeho města vypadat, k čemu by mělo sloužit (nebo naopak nemělo), za čím by tam lidé měli chodit?

Přijďte v úterý 7. listopadu od 14 hodin do Konferenčního sálu IC Broumovsko na Mírovém náměstí a sdílejte s vedením města vaše nápady a přání o budoucí podobě centra města. Město Broumov se zapojilo do mezinárodního programu URBACT IV, v rámci něhož vzniklo 30 sítí evropských měst. Do každé sítě je zapojeno až 10 evropských měst, které spojuje společné téma. Tématem sítě, do níž se Broumov zapojil, je oživování centra města s dopadem na místní komunitu. Co to přesně znamená? Vedení města chce zlepšit podobu a fungování centra našeho města tak, aby se v něm dobře žilo, ale i podnikalo, dělala kultura atd.

Na setkání zavítají dva hosté z Itálie – Massimo Capano a Liat Rogel, kteří naši partnerskou síť vedou. Vysvětlí, o čem projekt je, ale také společně se všemi účastníky setkání budou vymýšlet novinový titulek pro rok 2030. 

 

Pro více informací o projektu kontaktujte koordinátorku Pavlu Jenkovou, 724 039 531, pavla.jenkova@aprb.cz

 

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)