Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Další dopravní omezení na Broumovsku
banner

Další dopravní omezení na Broumovsku

Michaela Plchová, foto archiv ČD

Úterý, 10. května 2022

Další dopravní omezení na Broumovsku

Chystá se týdenní výluka na trati Police nad Metují – Teplice nad Metují – Meziměstí – Broumov.

České dráhy informují o výluce na trati Police nad Metují – Broumov, která je naplánována od 17. do 23. května. Vlaky budou nahrazeny autobusovou dopravou podle výlukového jízdního řádu. Ten je oproti běžnému jízdnímu řádu časově o něco pozměněn. Správa železnic upozorňuje, že odjezdy jsou stanoveny oproti klasickému jízdnímu řádu o něco dříve, naopak příjezdy jsou posunuty o něco dozadu. Bohužel v Teplicích nad Metují na sebe spoje nenavazují, z toho důvodu je zavedena speciální linka NAD z Teplic nad Metují ze zastávky „náměstí“ přes zastávku „skály“ do Adršpachu a Horního Adršpachu. Vzhledem k návaznosti vlaků ve směru do Trutnova jsou na trati Trutnov-Adršpach rovněž upraveny jízdní řády. Cestujícím je doporučeno ověřit si platný výlukový řád na stránkách www.jizdnirady.cz a v přiloženém dokumentu.

Výlukové autobusy budou stavět na autobusových zastávkách při železničních budovách, případně v obcích, kterými vede objížďka. Od 9. května do 30. června je rovněž přesunuta autobusová zastávka v Teplicích nad Metují přímo na náměstí.

 

Výlukový řád ZDE

Mapy s vyznačenými objízdnými trasami ZDE

Přehled autobusových zastávek a vyjádření Českých drah o výluce ZDE

 

Děkujeme za informace www.broumov.net.

 

 

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)