Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Další vlna protestů opět za účasti Broumováků

Další vlna protestů opět za účasti Broumováků

Petr Štěpnička

Čtvrtek, 30. května 2019

Další vlna protestů opět za účasti Broumováků

V úterý 28. května se konal další celonárodní protest zaměřený proti krokům premiéra Babiše, které mohou být dle demonstrantů přímým ohrožením nezávislosti tuzemské justice. Oproti předešlé akci se počet obcí navýšil téměř dvojnásobně (více než dvě stovky míst). Také na broumovské náměstí si tentokrát našlo cestu víc účastníků, a to navzdory deštivému počasí.

Jelikož Andrej Babiš nesouhlasné projevy desítek tisíců lidí neustále ignoruje (na rozdíl od světových médií, včetně zmínky v dost možná nejvlivnějších novinách New York Times), další protestní setkání je plánováno již na příští týden, tentokrát 4. června na Václavském náměstí v Praze. Organizátoři ze spolku Milion chvilek pro demokracii slibují největší demonstraci od roku 1989.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)