Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Den volného času aneb jak se bavit po škole
banner

Den volného času aneb jak se bavit po škole

Text a foto: MAS Broumovsko

Čtvrtek, 1. září 2022

Den volného času aneb jak se bavit po škole

MAS Broumovsko ve spolupráci s místními organizacemi připravilo 2. ročník akce Den volného času aneb jak se bavit po škole. Jedná se o prezentaci organizací poskytujících volnočasové aktivity pro děti, tzv. kroužky. Všichni jsou zváni ve čtvrtek 15. září 2022 do klášterní zahrady, kde bude připraven program od 10 do 17 hodin.

Začátek září pro školáky neznamená pouze zahájení povinné školní docházky, ale je třeba také popřemýšlet, jak budou děti trávit svůj volný čas po škole. Proto jsme pro děti a mládež z Broumovska připravili akci Den volného času aneb jak se bavit po škole, kde mohou nejen vidět nabídku volnočasových aktivit na Broumovsku, ale také si tyto aktivity vyzkoušet na jednom místě a pohovořit se zástupci kroužků, případně společně vyplnit přihlášku. V rámci spolupráce s místními organizacemi, které si připravily pestrý program, nás letos čeká nejen akční dopoledne, ale také odpoledne.

Organizace z Broumovska budou nabízet vzdělávací, sportovní či kreativní aktivity pro školáky i předškoláky, a to s cílem zajistit kvalitní trávení jejich volného času. Zájmové a neformální vzdělávání je významné pro rozvoj osobnosti dětí a mládeže. Smysluplné naplňování volného času je také prostředkem prevence rizikového chování.

Můžete se těšit na nabídku kroužků od Ulity Broumov a ZUŠ Broumov. Dále také představí svou nabídku aktivit broumovská a meziměstská knihovna a Klub plastikových modelářů. Budete si moci vyzkoušet sportovní program spolku Bavíme se sportem a odpálit si míček s instruktory z golfu Grosshof Golf Club Broumov. Na akci budou představeny nové aktivity pro děti a mládež na Broumovsku v rámci projektu OnStage, které uvede Pavla Jenková. Projekt OnStage rozšiřuje možnosti smysluplného trávení volného času pro všechny, které baví hudba a tanec.

Přijďte si s námi užít plno zábavy!

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)