Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Dnes přijíždí na Broumovsko prezidentský pár

Dnes přijíždí na Broumovsko prezidentský pár

Michaela Mašková, foto Tomáš Fongus

Středa, 6. prosince 2023

Dnes přijíždí na Broumovsko prezidentský pár

Prezident Petr Pavel s manželkou Evou je právě dnes, ve středu 6. 12., na oficiální návštěvě Broumovska. Obyvatelé Broumovska mají příležitost se s ním pozdravit na broumovském náměstí. 

Již v 8.15 má prezident Petr Pavel naplánovanou prohlídku broumovského kláštera, kterým ho provede sám arciopat Petr Prokop Siostrzonek. V 9 hodin prezidenta čeká setkání s broumovskými patrioty a lidmi, kteří se o rozvoj regionu dlouhodobě zasazují. Po tomto komorním setkání se prezident přesune na Mírové náměstí v Broumově. Tam budou mít mezi 10:35 a 10:45 občané možnost prezidenta pozdravit. 

Prezident Petr Pavel má pak na programu oběd se starosty obcí na Broumovsku v centru Walzel. Po obědě má připraven soukromý program spojený s poznáním přírodních krás Broumovska. Jeho manželka Eva Pavlová mezitím navštíví lokální firmu Laiva, která šije sukně ze zbytků brokátových látek z broumovské Veby. 

V odpoledních hodinách se prezidentský pár přesouvá do Muzea Krkonoš ve Vrchlabí, kde má ještě na programu setkání se starosty obcí na území KRNAP a závěrečnou tiskovou konferenci. 

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)