Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Dnes přijíždí na Broumovsko prezidentský pár
banner

Dnes přijíždí na Broumovsko prezidentský pár

Michaela Mašková, foto Tomáš Fongus

Středa, 6. prosince 2023

Dnes přijíždí na Broumovsko prezidentský pár

Prezident Petr Pavel s manželkou Evou je právě dnes, ve středu 6. 12., na oficiální návštěvě Broumovska. Obyvatelé Broumovska mají příležitost se s ním pozdravit na broumovském náměstí. 

Již v 8.15 má prezident Petr Pavel naplánovanou prohlídku broumovského kláštera, kterým ho provede sám arciopat Petr Prokop Siostrzonek. V 9 hodin prezidenta čeká setkání s broumovskými patrioty a lidmi, kteří se o rozvoj regionu dlouhodobě zasazují. Po tomto komorním setkání se prezident přesune na Mírové náměstí v Broumově. Tam budou mít mezi 10:35 a 10:45 občané možnost prezidenta pozdravit. 

Prezident Petr Pavel má pak na programu oběd se starosty obcí na Broumovsku v centru Walzel. Po obědě má připraven soukromý program spojený s poznáním přírodních krás Broumovska. Jeho manželka Eva Pavlová mezitím navštíví lokální firmu Laiva, která šije sukně ze zbytků brokátových látek z broumovské Veby. 

V odpoledních hodinách se prezidentský pár přesouvá do Muzea Krkonoš ve Vrchlabí, kde má ještě na programu setkání se starosty obcí na území KRNAP a závěrečnou tiskovou konferenci. 

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)