Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Dobrá zpráva: zprůjezdnění Broumova je na spadnutí
banner

Dobrá zpráva: zprůjezdnění Broumova je na spadnutí

Michaela Plchová, foto archiv města Broumov

Středa, 5. října 2022

Dobrá zpráva: zprůjezdnění Broumova je na spadnutí

V pátek 7. října se rozhodne, zda se Masarykova třída otevře běžné dopravě v pondělí 10. října.

Podle informací od firmy Eurovia, by mohla být Masarykova třída vrácena do normálního provozu v pondělí 10. října, pro Naše Broumovsko to uvedl Ondřej Marek z odboru investic a rozvoje města Broumov.

„V pátek 7. října proběhne setkání zástupců společnosti Eurovia, zástupců města a dopravního inspektorátu. Předpokládáme, že rekonstrukce Masarykovy třídy bude schválena a provoz obousměrně vrácen do normálu v pondělí 10. října,“ řekl Ondřej Marek a dodává: „Tuto informaci samozřejmě potvrdíme na webových stránkách města.“

Masarykova třída má nový asfaltový povrch a rekonstrukce je v podstatě dokončena, chybí dodělat jen některé chodníky, což už podle Ondřeje Marka není takovou překážkou. Na silnici by tak mohla být jen drobná omezení při kraji, než se chodníky vyasfaltují nebo se dokončí dláždění. „Na obou chodnících, které má na starosti město, se pracuje. Ten u polikliniky je téměř hotový a ten druhý kolem školky začali nyní dláždit. Potrvá to už jen několik dní,“ říká Ondřej Marek.

Poslední komplikací by tak mělo být  uzavření odbočky z Masarykovy třídy (vedle městského úřadu) do ulice Komenského (k prodejně LIDL), které probíhá po celou středu 5. října počínaje půlnocí a konče ve 24 hodin. Odbočka je uzavřena pro veškerou dopravu z důvodu asfaltování. Do prodejny LIDL je umožněn vjezd přes ulici Komenského nově zprůjezdněnou ulicí K Ráji. Ve středu také není možné parkování aut v ulici Mládežnická (za ZŠ Masarykova). Celý úsek by měl být opět zprůjezdněn ve čtvrtek 6. října.

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)