Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Dobročinný večer pro Broumovsko přinesl rekordní částku
banner

Dobročinný večer pro Broumovsko přinesl rekordní částku

Kateřina Ostradecká, foto Michal Bareš

Pondělí, 6. června 2022

Dobročinný večer pro Broumovsko přinesl rekordní částku

Více než půl milionu korun vynesl Dobročinný večer pro Broumovsko, který se konal v pátek 3. června v Opatských sálech kláštera Broumov. Výtěžek poputuje na projekty podporující rozvoj regionu. 

Více než sto lidí zavítalo v pátek na Dobročinný večer pro Broumovsko, který se každoročně koná počátkem června v broumovském klášteře. Letošní tichá i veřejná licitovaná aukce vín a uměleckých předmětů, které jsou spolu s ochutnávkou vín z kolekce Salonu vín ČR hlavní součástí programu, vynesly spolu se vstupným rekordní částku: 549 700 Kč. Ta bude využita v grantovém programu MÁME RÁDI BROUMOV(SKO) – na podporu místních spolků i jednotlivců a jejich aktivit, ve Vzdělávacím fondu Broumovska AMOS na podporu mladých lidí, kteří cestují za vzděláním do zahraničí, a na další vybrané projekty Agentury pro rozvoj Broumovska. Ta společenský večer každoročně pořádá.

O příjemný průběh večera se postarali Marek Babisz – hlavní sommelier Salonu vín ČR – spolu s Janem Školníkem, zakladatelem agentury, kteří Dobročinný večer jako každý rok společně uváděli. Hudební část programu letos obstarala kapela Swing Session.

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)