Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Dopravní omezení na silnici mezi Hronovem a Náchodem
banner

Dopravní omezení na silnici mezi Hronovem a Náchodem

René Herzán

Pátek, 18. října 2019

Dopravní omezení na silnici mezi Hronovem a Náchodem

V sobotu 19. října 2019 dojde z důvodu konání tradičního běžeckého závodu Hronov–Náchod k dopravnímu omezení na silnici II/303 mezi Hronovem a Náchodem. Start je v 11 hodin v Hronově na náměstí, průjezd přes náměstí bude uzavřen již v 10:50 hodin a doprava bude odkláněna hlídkami PČR a MP Hronov přes silnici II/567 a MK Padolí.

Trasa závodu povede z náměstí v Hronově po silnici II/303 přes Velké Poříčí, Malé Poříčí do Náchoda (ul. Broumovská, Kladská) na okružní křižovatku "U Itálie" a dále přes ulice Kamenice a Palackého na Masarykovo náměstí, kde bude cíl. Závod bude veden za běžného provozu a na křižovatkách budou dopravu usměrňovat hlídky PČR, MP Hronov a MP Náchod a pořadatelé v reflexních vestách. Pořadatelé žádají řidiče, aby dbali jejich pokynů, chovali se ohleduplně a mezi závodníky nevjížděli. Při průběhu běžců bude značně omezen průjezd okružní křižovatky "U Itálie". V tomto místě i na sousední okružní křižovatce "U Čedoku" budou provoz řídit hlídky PČR.

Řidičům doporučují, aby se 19. října 2019 mezi 11:00 a 13:00 Náchodu úplně vyhnuli a pro svoji cestu zvolili jinou trasu do Hronova např. přes Kramolnu a Červený Kostelec.

Od sobotního rána do cca 14:00 bude uzavřeno Masarykovo náměstí a parkoviště za radnicí. Vozidla, která zůstanou na parkovišti za radnicí a na části Masarykova náměstí zaparkována, budou odtažena. Od uzavření nebude možné z Masarykova náměstí odjet. Proto vedení města doporučuje řidičům, aby zaparkovali na jiných parkovištích v okolí náměstí, protože již od 8 hodin budou na náměstí probíhat dětské závody a přibližně v 11:30 doběhnou na náměstí běžci hlavního závodu.

Z důvodu pořádání dětských závodů "Od radnice k radnici" bude v čase 8:00–12:30 při průběhu běžců uzavřen průjezd ulicí Hrašeho. Od 11:00 do 13:00 bude uzavřena místní komunikace Volovnice.

Od rána do cca 11 hodin bude uzavřeno také parkoviště u plaveckého bazénu z důvodu odvozu závodníků autobusy z Náchoda do Hronova.

Zároveň z důvodu blížícího se svátku Všech svatých a náporu českých zákazníků na polské tržnice se očekává i zvýšený provoz na silnici I/33.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)