Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Dvě dopravní nehody na Broumovsku
banner

Dvě dopravní nehody na Broumovsku

René Herzán

Pondělí, 3. května 2021

Dvě dopravní nehody na Broumovsku

Hned první den měsíce května zasahovali hasiči na Broumovsku u dvou dopravních nehod, při kterých došlo ke zraněním.

Tři lidé se zranili při dopravní nehodě osobního vozidla, které havarovalo v sobotu 1. května před 10. hodinou na silnici č. 303 v lokalitě Pasa. Auto skončilo na boku v příkopu, hasiči jej zajistili a zachytávali mírný únik pohonných hmot. Zraněné si převzala do péče zdravotnická záchranná služba. Hasiči se po došetření ze strany Policie ČR postarali o vyproštění havarovaného automobilu, vytáhli ho pomocí navijáku a odstavili mimo vozovku. Na místě zasahovala profesionální jednotka ze stanice Broumov.

Nehoda se stala také odpoledně o půl páté ve Velkých Petrovicích, kde došlo k dopravní nehodě dvou motocyklů. Jedna osoba skončila v péči zdravotnických záchranářů. Profesionální jednotka hasičů z Náchoda a JSDH Police nad Metují zabezpečily místo zásahu a odstranily motorky z komunikace.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)