Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Dvě nehody, dvě auta převrácená na bok, naštěstí bez zranění
banner

Dvě nehody, dvě auta převrácená na bok, naštěstí bez zranění

René Herzán

Pátek, 17. září 2021

Dvě nehody, dvě auta převrácená na bok, naštěstí bez zranění

Ke dvěma dopravním nehodám včera vyjížděli hasiči na Broumovsku. Obě nehody byly trochu podobné, protože obě auta skončila převrácená na boku.

Trutnovská profesionální jednotka hasičů odstranila následky dopravní nehody osobního vozidla, které ve středu ráno havarovalo v části Horní Adršpach. Vozidlo skončilo převrácené na bok, nikdo nebyl zraněn. Hasiči zajistili místo události, zkontrolovali, zda nedochází k úniku provozních kapalin a převrátili vůz zpět na kola.

"V části Pěkov havarovalo dopoledne osobní vozidlo, které skončilo mimo vozovku na boku. Nikdo nebyl zraněn, hasiči zajistili a stabilizovali havarovaný vůz, místo nehody zabezpečili. Při nehodě bylo poškozené dopravní značení, o situaci byla vyrozuměna správa silnic. Z vozidla neunikaly žádné provozní náplně, po došetření jej hasiči odstranili," uvedla tisková mluvčí HZS Královéhradeckého kraje Martina Götzová.

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)