Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Hlasujte a udělte divokou kartu!
banner

Hlasujte a udělte divokou kartu!

René Herzán

Pátek, 14. května 2021

Hlasujte a udělte divokou kartu!

ČSOB pomáhá regionům společně s širokou veřejností již mnoho let. Podporuje různorodé dobročinné projekty, které mají jedno společné. Zlepšují kvalitu života v Česku a přináší radost lidem. O podporu ČSOB se uchází také Vzdělávací a kulturní centrum Broumov se svým projektem Broumovské interaktivní dílny všem! Veřejnost může hlasováním pomoci zážitkovou formou podpořit chuť vzdělávat se u dětí ze sociálně znevýhodněných rodin!

„Naše Skriptorium a dílny s ním spojené jsou unikátní nejen v Královehradeckém kraji. Pro sociálně slabé je finanční nedostupnost našich programů problémem, který jim znemožňuje využít naší nabídky. Skupinou, na kterou bychom se rádi zaměřili jsou sociálně slabší, matky samoživitelky, pěstounské rodiny, dětské domovy apod. Naše ceny programů jsou nastaveny tak, abychom pokryli základní náklady na realizaci, ale i přesto je to pro některé skupiny obyvatel našeho kraje nedostupné. Rádi bychom, díky ČSOB pomáhá regionům, umožnili podpořit chuť číst, psát a učit se novým dovednostem interaktivní formou výuky i osobám se špatnou finanční situací,“ uvedla lektorka Eva Hrubá.

HLASUJTE ZDE.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)