Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • I přes požár v areálu a. s. Veba dnes ráno továrna zahájila výrobu
banner

I přes požár v areálu a. s. Veba dnes ráno továrna zahájila výrobu

René Herzán

Středa, 23. června 2021

I přes požár v areálu a. s. Veba dnes ráno továrna zahájila výrobu

Podle slov tiskové mluvčí a. s. Veba Moniky Mrštinové se detailnější informace ke včerejšímu požáru v areálu a. s. VEBA v Olivětíně nyní došetřují, příčiny ani odhadovaný objem škody ve výši 15 mil. Kč tedy není možné aktuálně zpřesnit.

"Můžeme potvrdit, že se nejednalo o požár kotelny či celého provozu, došlo ke vznícení jednotky ohřevu teplonosného oleje zušlechťovacího stroje, který je součástí provozu úpravny tkanin. Díky včasnému a profesionálnímu zásahu hasičů i samotných zaměstnanců se podařilo požár včas uhasit a nedošlo k jeho rozšíření na další technologie či do dalších částí továrny. Nikdo nebyl při požáru ani jeho likvidaci zraněn," uvedla Monika Mrštinová a dodala: "Velmi podstatnou informací je také to, že dnes továrna od ranních 6:00 hodin mohla zahájit výrobu a v tento okamžik nepředpokládáme, že by požár nějak významně ohrozil včasnou realizaci již sjednaných či budoucích zakázek."

Foto archiv Hasiči Broumov

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)