Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Kmen Šedého vlka uklízel Broumovsko

Kmen Šedého vlka uklízel Broumovsko

Václav Janoušek, foto archiv V. Janouška

Středa, 17. dubna 2024

Kmen Šedého vlka uklízel Broumovsko

Celkem 19 pytlů odpadků sesbírali místní skauti na Den Země v lese podél silnice přes Pasa.

Členové a příznivci organizace Junák-český skaut, středisko Skaláci Police nad Metují, kmen OS Šedého vlka Broumov, tak jako v předchozích letech (pravidelně již od roku 2006) prováděli 13. 4. 2024 ke Dni Země úklid lesa kolem silnice přes Pasa.

Počasí nám letos přálo, a nakonec se nás sešlo 10 (6 členů a 4 příznivci). Proto jsme mohli provést úklid v úseku od autobusové zastávky U Šléglu po jetřichovskou křižovatku a dále přes Pasa k Pěkovu.

Celkem jsme nasbírali 19 pytlů odpadu. Nejvíce se vyskytovaly igelity, PET láhve, krabičky od cigaret, papíry, láhve, PVC kelímky, plechovky od piva a nápojů a jiné. Odvoz pytlů zajistila firma Marius Pedersen, které tímto děkujeme za spolupráci. Celkové skóre letošního roku je zkresleno, neboť loni se úklid kvůli nepřízni počasí nezdařil.

 Matička Země mými ústy děkuje všem za tuto drobnou očistu. Současně děkujeme všem řidičům, kteří nevyhazují odpad z jedoucích aut.

Zprávu sepsal vedoucí kmene OS Šedého vlka Broumov Václav Janoušek

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)