Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Léto ve Společnosti pro destinační management Broumovska

Léto ve Společnosti pro destinační management Broumovska

Adéla Paprskárová, foto archiv SDMB

Pátek, 30. září 2022

Léto ve Společnosti pro destinační management Broumovska

Společnost pro destinační management Broumovska (SDMB) během léta pilně pracovala na nových projektech, ať se jednalo o natáčení videospotů propagujících Broumovsko, či projekt Interreg V-A pro rozvoj cykloturistiky na území Broumovska a Valbřišska.

Během července se začaly natáčet nové videospoty, jejichž cílem je představit náš kraj. Každý z videospotů bude lákat k vícedenní návštěvě Broumovska, vždy v jedno roční období. Letní video představuje méně známe tipy na výlet a dává si za cíl ukázat potencionálním turistům, že Broumovsko nejsou pouze Adršpašské skály. Další video, které bylo natáčeno ještě v létě, se zaměřuje na broumovskou skupinu kostelů, která se letos stala národní kulturní památkou. Divákovi jsou představeny interiéry i exteriéry těchto barokních skvostů se zajímavými záběry celého okolí. Jestli vás zajímá, jak videa vypadají, naleznete je na našem YouTube kanálu.

V plném proudu je nový česko-polský projekt Interreg V-A Rozvoj cykloturistiky na území Broumovska a Valbřišska. Projekt cílí na všechny cyklo skupiny – od rodin s dětmi až po ty, kteří rádi vyhledávají adrenalinové sjezdy. Představuje česko-polský příhraniční region jako celek a ukazuje možnosti využití nabídky přeshraničních cyklotras. Věříme, že společná propagace přinese povědomí o nových cyklo možnostech pro místní obyvatele i turisty.

Poslední činnost, kterou bychom vám chtěli představit, jsou komentované prohlídky Adršpašských skal s geologem. Prohlídky probíhaly celé prázdniny, vždy ve čtvrtek. Návštěvník si vyslechl zajímavá fakta o tamních skalních útvarech a ponořil se do základů geologie.

Vše představené aktivity byly jen zlomek, co SDMB přes léto dělala. Kdyby vás činnost společnosti zajímala více, veškeré informace naleznete na webu www.broumovsko.cz.

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)