Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Malé letní dovádění 2022
banner

Malé letní dovádění 2022

Michaela Plchová, foto archiv město Broumov

Čtvrtek, 9. června 2022

Malé letní dovádění 2022

V sobotu 11. června proběhne v Křinicích oblíbené soutěžní klání obcí na Broumovsku.

Malé letní dovádění pořádá DSO Broumovsko a pro návštěvníky je to den ve znamení her, soutěží, smíchu i zábavy pro nejmenší. Již 11. ročník Malého letního dovádění proběhne letos v obci Křinice. Tato akce začala před jedenácti lety v Hejtmánkovicích a od té doby pořadatelství putuje po obcích na Broumovsku. Letos se uskuteční po dvouleté covidové pauze. „Jsme rádi, že se Malé letní dovádění koná u nás v Křinicích,“ říká starostka obce Libuše Rosová.

Od 10 hodin dopoledne se na hřišti v Křinicích utkají jednotlivé obecní týmy v neobvyklých soutěžích disciplínách, které jsou pokaždé jiné. Většinou se jedná o zábavné sportovně či vědomostně zaměřené úkoly, které jednotlivé týmy plní. „Samozřejmě jsme se dobře připravili a týmy už se mohou těšit na to, co jsme pro ně přichystali,“ říká starostka Rosová a dodává: „Podrobně jednotlivé disciplíny představíme těsně před soutěží. Starostům jsem ale právě rozeslala obecný popis disciplín. Jejich přesnou podobu však nikdo ze soutěžících nezná.“ Prozradit můžeme, že soutěžních disciplín je sedm.

Pro malé návštěvníky je připraven tradiční skákací hrad. Hudbu zajistí DJ Petr Cirkl a od 17 hodin zahrají k poslechu i k tanci Slaveňáci. Po celý den je zajištěno občerstvení.

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)