Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Máme rádi Broumov(sko) je zpět!
banner

Máme rádi Broumov(sko) je zpět!

Kristýna Kvapilová, foto archiv výzvy; placená propagace

Úterý, 23. července 2024

Máme rádi Broumov(sko) je zpět!

Nosíte v hlavě nápad, jak oživit Broumovsko a zapojit do toho sousedy? Právě pro vás je grantová výzva Máme rádi Broumov(sko). Výzvu už 4. rokem vyhlašuje město Broumov prostřednictvím organizace Broumov 2028+ a Agentura pro rozvoj Broumovska.

Grantová výzva Máme rádi Broumov(sko) podporuje projekty, které region proměňují v místo, kde se dobře žije, kde kvete kultura a dobré sousedské vztahy. Každý z nás totiž tvoří Broumov(sko). Do výzvy se každoročně hlásí desítky projektů, ale uspět mohou jen ty, které mají dostatečnou podporu veřejnosti. Tedy vás, obyvatel a obyvatelek Broumovska.

Letos se mezi úspěšné projekty rozdělí rekordní částka – celých 200 000 Kč. Žádat můžete o 5 000 až 30 000 Kč, což může být až 100 % nákladů. Finanční podpora není to jediné, co vám s realizací pomůže. Díky inspirativním setkáním pro žadatele a žadatelky se můžete propojit s dalšími aktivními lidmi z regionu, načerpat inspiraci nebo získat vědomosti, které vám pomohou s realizací i propagací projektu.

Přihlásit se může opravdu každý. Ať už jste organizace, škola, nebo jen skupinka kamarádů. Stačí mít nápad na projekt, který zapojí sousedy nebo komunitu. Podporované jsou nápady kulturní a umělecké (festivaly, výstavy), komunitní (komunitní zahrady, sousedské slavnosti), okrašlovací (oživení památek, výsadba květin), vzdělávací (workshopy, besedy) nebo přeshraniční spolupráce s polskými či ukrajinskými sousedy. Více informací i inspiraci v podobě podpořených projektů z loňských lete najdete na webu Broumova 2028+.

 

Harmonogram grantové výzvy

•             3. 9. 2024 od 14.30 Setkání pro žadatele se zajištěným hlídáním dětí
•             4. 9. 2024 od 18 hodin Setkání pro žadatele po práci 
•             30. 9. 2024 Uzávěrka příjmu žádostí
•             Říjen – zasedání hodnotící komise
•             pol. listopadu – oznámení o postupu nápadů do veřejného hlasování a prostor pro to, abyste o vašem nápadu dali vědět sousedům a zajistili si jejich hlasy
•             17.-30. 11. 2024 Hlasování veřejnosti
•             Prosinec 2024 – vyplacení grantu
•             1. 1.-31. 10. 2025 - realizace nápadů 

 

Potřebujete víc informací nebo radu? Ozvěte se!

Adéla Vitvarová, E: adela.vitvarova@broumov2028.cz, T: +420 607 086 363
Kateřina Agnolozzi, E: katerina.agnolozzi@broumovsko.cz, T: +420 608 899 079

 

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)