Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • MAS Broumovsko+ zajímá názor veřejnosti
banner

MAS Broumovsko+ zajímá názor veřejnosti

René Herzán

Pátek, 31. července 2020

MAS Broumovsko+ zajímá názor veřejnosti

V rámci regionu Broumovska působí tzv. místní akční skupina, konkrétně MAS Broumovsko+. Jedná se o spolek založený na principech místního partnerství za účelem podpory a rozvoje venkovského regionu. Spolek se připravuje na nové období a připravil proto dotazník pro veřejnost.

"Jedním z nástrojů, kterým rozvoj regionu podporujeme, je aktivní získávání a rozdělování dotačních prostředků z evropských fondů. Díky zapojení Vaší obce do území MAS jste mohli žádat o finanční prostředky z evropských fondů pro období 2014-2020, které byly přiděleny přímo našemu regionu na podporu vybraných oblastí (kulturní dědictví, sociální podnikání, bezpečnost v dopravě, životní prostředí, podpora zemědělství a podnikání apod.)," uvedla Kristýna Jagošová z MAS Broumovsko+.

Podrobnější informace naleznete na stránkách MAS.

"MAS Broumovsko+ se v současné době připravuje na nové období 2021-2027. Plánujeme, jakým směrem zaměříme svoji činnost, jaké problémy budeme pomáhat řešit a také zjišťujeme, do čeho je v našem regionu nejvíce potřeba investovat. Obracíme se na Vás proto s žádostí o vyplnění dotazníku, který nám pomůže zjistit také Váš názor na budoucí rozvoj Broumovska," dodala Kristýna Jagošová.

Odkaz na dotazník ZDE.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)