Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Mikulášskou zábavou ukončil klub seniorů Radost zase jeden rok
banner

Mikulášskou zábavou ukončil klub seniorů Radost zase jeden rok

Vladiníra Dlouhá, výbor Klubu seniorů Radost

Pondělí, 9. prosince 2019

Mikulášskou zábavou ukončil klub seniorů Radost zase jeden rok

Na tomto spolku je několik zajímavostí: má nejvyšší věkový průměr členů, je zcela dobrovolný, nevybírají se příspěvky, nikdo nikoho neprověřuje ani nezpovídá. Kdo chce a ještě může, tak se vybrané akce zúčastní. A že jich je! Každý měsíc nejméně jedna - třeba finančně únosné výlety, přednášky, osvěta, exkurze, rukodělné dílny, sportování. Nechceš - nemusíš.

Jen ta asi šestice dam, co to rozjela, musí vytrvat, abychom měli kam chodit a na co se těšit. A za to jim patří veliký dík.

Čekala jsem to na té Mikulášské, nikdo nic. Tak já za sebe tak činím - HOLKY Z NAŠI ŠKOLKY - díky a vydržte, dál vymýšlejte zábavu a poučení pro ostatní a hlavně buďte dlouho zdravé a čilé.

Vladimíra Dlouhá

Dodatek k článku...

Na večírku se sešlo 76 aktivních členů klubu, který proběhl v přátelské atmosféře. Jako každoročně nám zpříjemnily posezení děti s paní učitelkou Romanou Roškovou ze ZUŠ Broumov svým vystoupením a pan Rydlo nám celý podvečer pouštěl krásnou reprodukovanou hudbu. Velké poděkování patří celému kolektivu kuchařek a vedoucí paní E. Šašové za pohoštění.

Všem členům klubu a ostatním, kteří se podíleli na organizaci našeho posezení přejeme do dalšího roku dobré zdraví, pohodu a vše dobré.

Výbor Klubu seniorů Radost

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)