Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Místní sjezdovky zahajují provoz

Místní sjezdovky zahajují provoz

-BF-, foto archiv Janovičky

Pátek, 12. ledna 2024

Místní sjezdovky zahajují provoz

Po blátivých Vánocích je zima konečně zpět. V sobotu 13. 1. po pauze otevírá areál na Janovičkách a svůj provoz díky sněžným dělům zahajuje také sjezdovka v Teplicích nad Metují na Kamenci. 

Na teplické sjezdovce se bude lyžovat od devíti od rána do páté odpolední, jen půjčovna vybavení je zatím zavřená.  “Další provoz se bude řídit provozní dobou, která je uvedena na webových stránkách areálu. Vzhledem k tomu, že v prosinci a na začátku nového roku silně pršelo, na parkoviště pod sjezdovkou nateklo a dále natéká velké množství vody. Na louku vlevo nad parkovištěm proto nebude vůbec vjezd povolen, parkoviště bude pokryté posypem, ale i tak je třeba při parkování dbát zvýšené opatrnosti. Přístup ke kase a k vleku pro pěší bude po pravé straně od parkoviště po louce,” vzkázali správci vleku návštěvníkům.  

Od devíti do čtyř se bude lyžovat na Janovičkách, v sobotu můžete přijet i na večerní lyžování od 18 do 21 hodin. V provozu bude sjezdovka Malý buben, vlek pro začátečníky, půjčovna, bufet i lyžařská škola. Na webu skiareálu od letošního roku také funguje rezervační formulář pro lyžařskou školu, kde si můžete své instruktory zamluvit dopředu. 

Počasí na další dny slibuje zimní teploty a také sněžení. Napadne-li dostatek přírodního sněhu, můžou se lyžaři těšit také na zprovoznění polického vleku Nebíčko.

 

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)