Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Na mokré vozovce dostal smyk a narazil do vzrostlých stromů. Samozřejmě nadýchal...
banner

Na mokré vozovce dostal smyk a narazil do vzrostlých stromů. Samozřejmě nadýchal...

René Herzán

Úterý, 4. února 2020

Na mokré vozovce dostal smyk a narazil do vzrostlých stromů. Samozřejmě nadýchal...

V sobotu 1. února 2020 v 22:15 hodin došlo v Hejtmánkovicích k dopravní nehodě. Třiadvacetiletý řidič jedoucí s vozidlem Škoda Felicia, ve směru jízdy od Broumova na Meziměstí, zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy povaze a stavu vozovky, kdy následně na mokrém povrchu vozovky dostal smyk, ve kterém vyjel vpravo, mimo vozovku, kde svojí zadní části vozidla narazil do vzrostlých stromů, které poškodil.

"Při nehodě došlo ke zranění spolujezdkyně, která byla z místa dopravní nehody převezena společně s řidičem vozidlem rychlé záchranné služby do Oblastní nemocnice v Náchodě k vyšetření. Před odjezdem se řidič podrobil dechové zkoušce ke zjištění alkoholu s pozitivním výsledkem. Náchodští policisté naměřili řidiči opakovaně 1,27 promile alkoholu v dechu. Za toto protiprávní jednání je řidič podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který mu hrozí maximální trest odnětí svobody ve výši 3 roky," uvedla tisková policejní mluvčí Eliška Majerová.

Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na vozidle ve výši cca 12 tisíc korun a na vzrostlých stromech ve výši 5 000 tisíc korun. Technická závada, jako příčina dopravní nehody, nebyla na místě ohledáním zjištěna ani uplatněna. Veškeré okolnosti dopravní nehody jsou v šetření dopravních policistů.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)