Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 12. do 14. července
banner

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 12. do 14. července

René Herzán

Čtvrtek, 11. července 2019

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 12. do 14. července

Koncerty festivalů Za poklady Broumovska a Varhanní léto, letní kino, další dvě hudební produkce, turnaj v nohejbale a závody v běhu. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 12. do 14. července konají na Broumovsku.

Festival Varhanní léto dnes pokračuje druhým koncertem. Od 19 hodin zahraje v kostele Panny Marie Pomocné v Teplicích nad Metují Jiří Tymel.

Na Chatě pod Korunou v Martínkovicích vystoupí v pátek pěvecký sbor Clari Cantus pod vedením Kláry Nentvichové. Koncert začne v 18 hodin.

Na terase před kavárnou KrAFÁRNA u Muzea papírových modelů v Polici nad Metují zahraje v pátek hudební uskupení Café Baret. Začne se v 19 hodin.

Letní kino v Broumově promítne v pátek film Bohemian Rhapsody. Na Dětském hřišti se začne ve 21:30 hodin.

Pořadatelé a SDH z Velkých Petrovic zvou v sobotu všechny příznivce nohejbalu na tradiční turnaj trojic Velkopetrovická smeč 2019. Turnaj je určen pouze pro neregistrované hráče, věkově ani pohlavně není omezen. Občerstvení je zajištěno nejen pro hráče, ale i fanoušky.

V sobotu se z náměstí v Polici nad Metují poběží už 31. ročník závodu Běh na Hvězdu. Start je od 13 hodin.

Sběratelské sny Josefa K. se jmenuje komentovaná prohlídka výstavy za účasti sběratele Josefa Kropáčka. V rámci prohlídky proběhne autogramiáda a křest pexesa, které vzniklo při příležitosti oslav 90. narozenin nejznámějšího autora papírových modelů Richarda Vyškovského. V polickém Muzeu papírových modelů se začne v sobotu ve 13 hodin.

Třetí koncert festivalu Za poklady Broumovska zavede posluchače do martínkovického kostela sv. Jiří a Martina, kde se od 18 hodin představí vítězové mezinárodní soutěže pro mladé klavíristy Broumovská klávesa 2019 Jan Schulmeister a francouzský klavírista Arthur Coatalen.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)