Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 13. do 15. března
banner

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 13. do 15. března

René Herzán

Středa, 11. března 2020

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 13. do 15. března

Irský večer, přednášky, karneval, turnaj v ping-pongu či taneční odpoledne. To jsou tipy na akce, které se o víkendu od 13. do 15. března konají na Broumovsku. A v hysterii rušení akcí tu máme také jednu.

V rámci pořadu Science Café se dnes koná přednáška s názvem Adršpašsko-teplický skalní labyrint – odvěká divočina? V Kreslírně bývalého klášterního gymnázia v Broumově bude od 18 hodin přednášet Doc. Petr Pokorný, Ph.D., biolog, paleoekolog a environmentální archeolog.

V Centru Walzel v Meziměstí začne v pátek v 19 hodin Irský večer plný irské hudby s kapelou The Craic, pivními speciály a irskou whiskey. Tak vezměte zelené tričko a pojďte oslavit Den svatého Patrika. Je nutné si místo rezervovat!

V bukovické sokolovně se bude v sobotu hrát turnaj neregistrovaných hráčů ve stolním tenisu. Prezentace začne v 8:15 hodin, ideální ale je se předem přihlásit. Hrát se začne v 9 hodin.

Jednou z prvních rušených akcí kvůli koronaviru na Broumovsku je Martínkovická naběračka, která se měla konat v kulturním domě se v sobotu od 14 hodin.

V kulturním domě v Hejtmánkovicích začne v sobotu ve 14 hodin Dětský karneval.

Na zámku v Adršpachu začne v sobotu v 15 hodin přednáška Bylinky v domácnosti. Přednášet bude Soňa Mrštná z Orlických hor.

Na sále Střelnice v Broumově se v neděli bude konat program nazvaný Hudební doprovod Evy Ducháčové. Jedná se o taneční odpoledne, na kterém roky hrála dechová kapela Broumovanka. Začne se ve 14 hodin.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)