Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 13. do 15. prosince
banner

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 13. do 15. prosince

René Herzán

Středa, 11. prosince 2019

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 13. do 15. prosince

Oslava 6. narozenin Centra Walzel, Adventní trh v klášteře, galavečer boxu, koncert skupiny Krucipüsk, charitativní běh, program pro děti či setkání s dechovou hudbou Broumovanka. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 13. do 15. prosince konají na Broumovsku.

Už dnes od 19:30 hodin se v Kolárově divadle v Polici nad Metují koná Vánoční koncert Orchestru Václava Hybše. Hlavním hostem večera je Kateřina Brožová. Vstupenky jsou však již vyprodané.

V pátek se v Centru Walzel v Meziměstí bude slavit 6 let od otevření této "fabriky na zážitky" a lákadla jsou opravdu zajímavá. Každé šesté pivo, víno, panák či kofola jsou zdarma, guláš, řízek nebo narozeninový drink bude stát 66 korun. Večer ve 20 hodin začne Oldies disko párty s DJ Petrem Faltou. Vstupné bude 6 korun.

Smart kvíz je celovečerní zábavně-vědomostní klání, ve kterém startující tým čeká 50 otázek z různých témat. Soutěž se uskuteční v pátek od 19 hodin v restauraci U Tří růží v Broumově. Je nutné se předem přihlásit.

Do undergroundového klubu Eden v Broumově se vrací skupina Krucipüsk, která zde představí své nové CD. Jako předkapela vystoupí Národ sobě. Začíná se ve 20 hodin.

Galavečer boxu v Broumově, tentokrát s titulkem Fight night Broumov IX., začne v konferenčním sále infocentra v sobotu v 18 hodin. Uvidíte amatérské i profesionální boxery, kteří se budou prát o vítězství. V ringu se představí boxeři z České republiky, Polska a Německa.

V areálu broumovského benediktinského kláštera v neděli od 8:30 hodin začne Adventní trh. Do 13 hodin se tu budou prodávat vánoční dekorace a stromky, regionální produkty, pečivo, jmelí, sirupy, maso v bio kvalitě a jiné výrobky. Od 10 hodin bude připravena knihtiskařská dílna ve Skriptoriu. V 15:30 hodin začne v klášterním kostele sv. Vojtěcha koncert Stěnavanu.

Tradiční Vánoční běh pro dobrou věc odstartuje v neděli v 10 hodin od vánočního stromečku na Mírovém náměstí v Broumově. Výtěžek bude věnován psímu útulku v Broumově.

Eva & Tom vás zvou na Vánoční kulturní odpoledne s velkou zábavou a bohatým vystoupením. Velká show se koná v neděli v Pellyho domech v Polici nad Metují od 14 hodin. Dárky pro děti a občerstvení je zdarma.

V neděli od 14 hodin začne v kulturním domě Střelnice v Broumově Předvánoční setkání s Broumovankou. Program zpestří vystoupení žáků ZUŠ Broumov.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)