Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 14. do 16. února
banner

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 14. do 16. února

René Herzán

Středa, 12. února 2020

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 14. do 16. února

Besedy, plesy, kino, vernisáž výstavy, Svatební výstava, karnevaly pro děti či kurz na získání zbrojního průkazu. To jsou tipy na akce, které se o víkendu od 14. do 16. února konají na Broumovsku.

Ve výstavní síni LokArt v Broumově začne dnes v 17 hodin vernisáž výstavy Franz Schmelz aus Braunau. Výstava potrvá do 20. března.

Ve stejný čas začne v Městské knihovně v Broumově beseda Expedice Pamír. O své cestě na vrchol Pik Lenina bude vyprávět Zdeněk Kudrnáč.

Snowman trek se jmenuje další beseda, která začne dnes v 18 hodin v Kolárově divadle v Polici nad Metují. O jednom z nejnáročnějších treků na světě bude vyprávět Jan Hocek.

V Muzeu papírových modelů v Polici nad Metují začne v pátek ve 14 hodin Valentýnská dílna. Domů si můžete odnést originální zamilovaný rámeček na fotografie nebo květiny vyrobené z kartonů od vajec.

V konferenčním sále infocentra v Broumově se v pátek bude promítat film režiséra Petra Kolečka, mimochodem, broumovského rodáka, Přes prsty. Začne se v 18 hodin.

V Divadelním klubu Kolárova divadla v Polici nad Metují se bude v sobotu konat Svatební výstava. Inspirovat se zde můžete od 10 do 16 hodin.

Spolek Hraběnek a přátel zve na už 14. Martínkovický košt, který se v sobotu koná v místním kulturním domě. Sběr vzorků začne ve 13 hodin a o hodinu později se začne ochutnávat. Hrát bude skupina Klapeto.

Dům dětí a mládeže Ulita Broumov zve na Karneval Krkonošské pohádky. Karneval začne na sále Střelnice v sobotu ve 14:30 hodin.

V sále Dřevník v klášterní zahradě v Broumově začne v sobotu ve 20 hodin Ples podnikatelů a živnostníků. Hrát bude skupina Relax band.

Na tradiční Hasičský bál zve Sbor dobrovolných hasičů v Pěkově. V Pellyho domech v Polici nad Metují se začne v sobotu ve 20 hodin. Hrát bude skupina Návštěvníci.

Na střelnici v Centru Walzel se v neděli koná další přípravný kurz k získání zbrojního průkazu. Tento kurz je určen pro skupiny uchazečů, kteří budou proškoleni k základním pravidlům bezpečného zacházení se střelnými zbraněmi. Tento druh přípravy je v první řadě zaměřen na úspěšné zvládnutí zkoušky odborné způsobilosti. Je nutné si účast rezervovat.

Další dětský karneval se koná v neděli v kulturním domě v Křinicích. Začne se ve 14 hodin.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)